توجه ... توجه

برای مشاهده نمونه کار ها باید از نرم
افزار Flash Player استفاده کنید.

دریافت فایل

برای دریافت فایل کمک آموزشی نحوه استفاده از تخته های هوشمند بر روی لینک زیر کلیک کنید.

گوشه چشمی به فعالیت های گروه ICT مجتمع

نمونه آزمایشگاه علوم

همگام با تدریس علوم در کلاس شما می توانید به صورت مجازی آزمایشهای کتاب درسی فرزندتان را گام به گام با دبیر دنبال کنید

نمونه ریاضی

با تغییر کتاب و نظام آموزشی در دبستان دانش آموزان تحول عمیقی را در یادگیری تجربه می کنند. در این میان گروه هوشمند مجتمع به منظور جلوگیری از نگرانی های خانواده ها آموزش ریاضی را به صورت گام به گام در لوح فشرده تولید و در اختیار خانواده ها قرار داده است

نمونه دیکته شب

تولید لوح فشرده دیکته شب با محتوای درسی که به منظور ایجاد علاقه و جذابیت برای دانش آموزان با صدای معلم بهره گرفته شده است.

نمونه روانخوانی دانش آموزان

تولید لوح فشرده روان خوانی با محتوای کتاب درسی که به منظور ارتقاء سطح روان خوانی کتاب فارسی برای دانش آموزان با صدای کودکانه دانش آموزان بهره گرفته شده است.

نمونه سی دی های آموزشی خط نو

تولید لوح فشرده خط نو با بهره گیری از انیمیشن های مرتبط با موضوع هر مبحث از کتب درسی به درک بهتر و عمیق تر دانش آموزان کمک می کند.

گوشه چشمی به فعالیت های گروه ICT مجتمع

نمونه کار پکیج ورودی سال 94-95

لوح فشرده ای است حاوی مجموعه ای از تولیدات محتوای هوشمند که در یک سال تحصیلی مورد استفاده دانش آموزان بوده و به منظور آشنایی دانش آموزان جدید الورود با فعالیت های مدرسه در حوزه آی سی تی طراحی گردیده است.

نمونه پیک نورورزی سال95

لوح فشرده ای حاوی مجموعه ای از نکات مهم درسی ، آزمون ،پژوهش و سرگرمی با هدف بالا بردن سطح علمی دانش آموزان برای تعطیلات نوروز در نظر گرفته شده و در قالب عیدانه به دانش آموزان ارائه شد.

نمونه تقویم اجرایی دانش آموزان سال تحصیلی 93-94

تهیه لوح فشرده تقویم اجرایی شامل برنامه ریزی سالانه مجتمع در حوزه های مختلف آموزشی ، اجرایی ، تفریحی ، پرورشی ، تربیتی ، فوق برنامه ها می باشد که به تفکیک دانش آموزان و دبیران تولید شده وپس از شروع سال تحصیلی در اختیار اولیا دانش آموزان و دبیران قرار می گیرد